Vis undermeny

Profilprodukter

Vi er stolt representant for Eurimage - et europeisk innkjøpssamarbeid med formål om å fremforhandle de beste betingelsene på de nyeste produktene innen profil og reklame!


Bla i katalogen:
Eurimage_S2017

 

 

 

SE FLERE PRODUKTER INNEN PROFILARTIKLER OG GIVEAWAYS 


 

Gjennom Eurimage har vi siden 1986 kunnet tilby produktene fra de største selskapene innen produksjon og distribusjon av profil- og gaveprodukter gjennom en felles plattform, til konkurransedyktige priser. I dag teller Eurimage mer enn 16 medlemsland, et utvalg på mer enn 12 000 produkter, og en samlet omsetning på Mnok 600.

Sve Profilgaver er eksklusivt valgt representant for Norge og deleier i EURIMAGE HOLDING AS. Der deltar vi aktivt i valg av nye, innovative produkter for det skandinaviske markedet.  

Eurimage.no  finner du et utvalg av vårt sortiment tilpasset profilering og markedsføring, samt gaver til kunder, samarbeidspartnere og ansatte. Dette gir grunnlaget for å vise at dere bryr dere om medarbeidere og kunder.

BRUK VÅR EKSPERTISE

Vi håper at du vil la både oss og vårt sortiment bli en nyttig inspirasjonskilde og sparringspartner for de behovene dere måtte ha i tiden som kommer. Ikke nøl med å spørre våre rådgivere om råd og kreative idéer. 

Vi vet at de aller fleste har et bevisst forhold til hvordan de skal drive akkurat sitt selskap. Det er gjort nøye vurderinger for å komme frem til akkurat de produkter og tjenester som tilbys, samt hvordan man skal markedsføre disse. Som vi vet er profilprodukter en viktig ingrediens for å oppnå vellykket markedsføring.

Undersøkelser viser at profilproduktene øker oppmerksomhet, lojalitet og preferanse for de selskapene som bruker disse i sin markedsføringsmiks.

Målet med bruk av profilprodukter er å oppnå en langvarig reklameeffekt, for så å kunne dra nytte av denne effekten over tid. På Eurimage.no finner du et utvalg av vårt sortiment basert på kombinasjonen av Europas største innkjøpssamarbeid for reklame- og profilartikler, og vår egen erfaring fra mer enn 30 år i profilbransjen. Samtlige produkter kan løftes med trykk av eget budskap og logo for din bedrift eller merkevare.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om råd og kreative idéer.