Etter snart 40 år i bransjen har vi lang erfaring med å plukke ut gavene som dine ansatte vil sette pris på.

januar 7, 2022

Etter snart 40 år i bransjen har vi lang erfaring med å plukke ut gavene som dine ansatte vil sette pris på. Hos oss finner du blant annet et stort utvalg matgaver som utsøkt belgisk konfekt og fenalår en konge verdig (Matvarer kun 15% MVA). Det er viktig for oss at julegaven er personlig, derfor er vi en av de få i bransjen som har både juleverkstedet og hjelpere inhouse. Det betyr at du står fritt til å tilpasse innholdet på julegaven til enhver ansatt. Husk at julegaver til ansatte er fradragsberettiget.

Gjennom nøye utvelgelse og testing av varer verden over, har vi etablert sterke merkevarer med produkter vi er stolte av å sette vårt verdimerke på; Chef, northpole, Sve Gourmet og DiVita. I tillegg til våre egne merkevarer representerer vi et stort utvalg av andre merkevarer som; Craft, Osprey, Lakrids, Georg Jensen, Geneva, Swims, Stelton, JBL, Rituals med flere…

I hovedkatalogen finner du sammensatte pakkeløsninger med gavepakning, matgaver, hjem & velvære, sport & fritid, reise artikler, tekstil & bekledning og elektronikk.

Husk ny skattefri grense for gave til ansatte på kr. 5000,-.

Hovedkatalog Mat- og firmagaver 2021/2022
Ser du etter årets profilprodukter?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne!

Kontakt en rådgiver