En liten nyttårshilsen

april 13, 2022

2022 – Godt nytt år

Et nytt år ligger foran oss som et blankt lerret vi kan fylle med de fargene som vi selv ønsker. De fleste bildene blir unike siden de representerer én og hver av oss, men noen bilder har vi felles. Som for eksempel bilder som speiler våre familie og venner, vår nasjon og våre respektive arbeidsplasser. Foran oss finnes et hav av nye muligheter, og det blir spennende å være med på reisen for å se hva det nye året – 2022 – har å by på.

Ved inngangen til et nytt år er det gjerne mange som setter seg nyttårsforsetter. Selv om intensjonen er god, er det ikke alltid så enkelt å innfri løftene man har gitt seg selv. Rekkevidden kan være akkurat en neve for stor. Istedenfor å gi nyttårsforsetter på et personlig plan, hva med å knytte nyttårsforsettet til arbeidsplassen? For eksempel innen ansattgaver, og da vil mange tenke på julegaver. Ja, vi har nettopp feiret jul og nyttår, og det er derfor en god stund til neste feiring, men det skader ikke å ha julen 2022 allerede i tankene, selv om vi er i starten av januar. Hvis man utsetter det og tenker at dette er det god tid til å ordne senere, så er det god tid i dag, ja. Men ofte når man utsetter ting så havner de i glemmeboken, og plutselig får man knapt med tid til å ordne det man kunne ha vært ferdig med for lengst. Man trenger ikke ta en avgjørelse på hva de ansatte skal få i gave, bare ha i tankene hva markedet kan tilby. Det er her vi i SVE Profilgaver kommer inn. Vi er ledende på markedet når det kommer til ansattgaver og vil svært gjerne hjelpe nettopp deg.

Neste jul er som sagt flere måneder unna, men med et nytt år går det fort til påske og før man vet ordet av det er det sommer. Hva med å overraske dine ansatte med en oppmerksomhet til disse anledningene også? Vi i SVE Profilgaver har et rikholdig sortiment, så vi føler oss sikre på at det bør være noe for enhver smak. Ta kontakt hvis det er noe vi kan hjelpe deg med! Kanskje nyttårsforsettet ditt da kan være at SVE Profilgaver skal være din kontakt for ansattgaver, uansett anledning, i 2022?

Gaver er både hyggelig å gi og å få

Det er ikke kun ansattgaver vi kan bidra med. Vi har også produkter knyttet til sesong. Nå på vinteren er sjansen stor for at man må skrape is av bilrutene. Med northpole isskrapevott «Istid» holder man hånden varm selv i mange kuldegrader. Hvis det er for kaldt til å gå ut, og man vil ha det lunt og godt inne, kan et ullpledd eller northpole Sherpapledd London kanskje være godt å ha. Det er et par eksempler på hva vi i SVE Profilgaver har å tilby. Besøk gjerne vår nettside eller ta kontakt.

2022 er et jubileumsår for SVE Profilgaver, da bedriften feirer 40 år. Eventyret har i løpet av fire tiår gått fra det små til å vokse seg stort, og det har vært en fantastisk reise. Det blir spennende å se hva jubileumsåret bringer med seg for 40-årsjubilanten.

Gå den vegen som er rett for deg, så skal du se at 2022 blir ditt år!

Et nytt år ligger foran oss som et blankt lerret, med nye muligheter og nye fargestifter.

Riktig godt nytt år fra oss i SVE Profilgaver.

Ser du etter årets profilprodukter?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne!

Kontakt en rådgiver