Noen av våre vår- og sommerfavoritter

april 26, 2022

Fem gode forslag til vår- og sommerprodukter

Nå er vi inne i ei herlig årstid. Vårsola skinner varmt, og vi kan så smått se at trærne er i ferd med å få noen nye grønne blad. Når vårblomstene også dukker frem etter vinterdvalen, får vi mer og mer farger, og det er rett og slett helt fantastisk. Disse vårtegnene betyr at det er naturlig å være mer ute, og her er noen forslag på hva man kan trenge.

Nummer #1

Slazenger Bold sports-solbriller

Man må ikke glemme at vårsola er utrolig sterk, selv om det er et drag av kald luft ute. Sola kan derfor være svært skarp, så husk å ta vare på øynene dine. Slazenger Bold sports-solbriller er eksklusive designede solbriller som har UV 400 beskyttelse, og kommer sammen med en pose som også fungerer som en rengjøringsklut. Med disse solbrillene vil du se ekstra stilig ut både til hverdags og fest. Og ikke minst, de er et must for en enhver ferietur.

Send forespørsel

Nummer #2

Twentyfour Finse dunjakke

Selv om det er ei fantastisk tid med stadig lysere dager og varm vårsol, så er det fremdeles en kald trekk i lufta, som sagt. Det er derfor smart å ha ei jakke som varmer godt, men som samtidig ikke er for tung og er lett å pakke med seg. Her er jakken Finse dunjakke fra Twentyrfour et meget godt alternativ. Dette er ei behagelig jakke som varmer godt, og som føles lett å ha på. Det finnes både herre- og damemodell av denne jakken.

Send forespørsel

Hvorfor ikke ta en digital handletur hos oss i SVE Profilgaver? Eller ta kontakt med oss, for våre rådgivere hjelper deg gjerne!

Nummer #3

Badelaken 70×140 cm

Noe av det beste med at vi går mot ei varmere årstid er man kan nyte late dager ved sjøkanten. Da er det godt med et ekstra stort håndkle som man kan pakke seg godt inn i etter en dukkert. Badelaken 70×140 cm er å få i både marineblå og hvitt, og er i 100% bomullsfrotté. Badelakenet er mykt og behagelig og veier ikke mer enn 400g.

Send forespørsel

Nummer #4

Kubbespill

Det er ikke bare sjølivet man kan kose seg med på varmere dager. Sammen med venner og familie kan man finne på aktiviteter som for eksempel Kubbespill. Spillet har skandinavisk opphav, men er et verdensfenomen, så du har sikkert hørt om det før. Vår utgave har konge og riddere laget av furutre, mens kastepinner og hjørnepåler er laget av eukaluptustre. Naturligvis medfølger det en tøypose i bomull for trygg oppbevaring av spillet, samt en regelbok.

Send forespørsel

Nummer #5

Frescobol tennissett i tre

Tennis er ikke noe nytt, så det er et spill og en idrett som er kjent for de fleste. Men har du noen gang spilt tennis med racketer laget av tre? Med eksklusive og iøynefallende Frescobol tennissett blir du og dine venner et naturlig midtpunkt når dere spiller på stranden, i parken eller hjemme i hagen. Materialet som er i bruk, er slitesterk furu blandet med sapeltre. Naturligvis er både to baller av høy kvalitet og en tøypose for oppbevaring inkludert i pakken. Tøyposen gjør at tennissettet er lett å frakte med seg.

Dette er noen av de produktene du kan få hos oss i SVE Profilgaver. Naturligvis har vi et større sortiment, så besøk gjerne nettsiden vår; https://sveprofilgaver.no/, eller ta en titt på vår nye Vår- og sommerkatalog; https://katalog.sveprofilgaver.no/var-sommer-2022/

Vi ser fram til å høre fra deg!

Send forespørsel
Ser du etter årets profilprodukter?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne!

Kontakt en rådgiver