Våre høstfavoritter

Hvorfor ikke overraske dine ansatte med ei høstgave?

september 27, 2021

Våre høstfavoritter

Høsten er ei mørk årstid, ei tidvis bløt årstid, og ei årstid som innbyr til både fine turopplevelser, og lune stunder innendørs. Hvorfor ikke overraske dine ansatte med ei høstgave?

Nummer #1

Refleks

Ifølge Trygg Trafikk er refleksen den billigste livsforsikringen man kan ha. For med refleks blir man sett langs vegen når dagslyset har gått over til kveldsmørket. Hos SVE Profilgaver kan du få tak i diverse refleksprodukter, som for eksempel refleksvester, reflekslys og refleksklips til sykkel for å nevne noe, og med refleksen i boks vil du være klar for refleksdagen, den 21. oktober 2021.

Send forespørsel

Nummer #2

Hodelykt

Av og til får verden en oppfinnelse som er så super på alle måter, at man lurer på hvordan man har klart seg uten den tidligere. Hodelykten er en slik oppfinnelse. Ei hodelykt gir ganglys når det er mørkt ute, naturligvis, men den er også et godt hjelpemiddel når man skal gjøre noe der man trenger å ha hendene fri. Siden lampen er lita lyser den også godt i utfordrende områder, som for eksempel under kommoder eller sofaer. Her hos SVE Profilgaver har vi hodelykter fra merker som northpole og LedLenser.

Send forespørsel

Det er godt å komme seg ut på en fin høstdag, puste inn den klare høstlufta, og bare nyte fargespillet årstiden bringer med seg.

Nummer #3

Paraply

Når høsten kommer blir det ofte surt og bløtt ute, på grunn av vind og regn. Når de verste høststormene herjer, er det nok lurest å holde seg innendørs. Men i alt uvær man kan håndtere, da er det kjekt å ha med seg en paraply. Kanskje paraplyer fra northpole eller Swims kan være den idelle gaven? Du finner dem hos oss i SVE Profilgaver.

Send forespørsel

Nummer #4

Sekker og solbriller

Høsten har også fine og kalde solskinnsdager, med krystallklar og skarp luft. Hva er vel ikke bedre da enn å komme seg ut i naturen? Når man skal ut på tur er det smart å pakke i en god sekk. Merket northpole har modeller som Everest, Kollen, Forest, Adventure og Kilimanjaro, som alle kan være fine turkamerater. Det er bare å velge din favoritt. Glem ikke å ta vare på øynene når du legger ut på høsttur, for sola er fortsatt ganske skarp. Solbriller fra merket Ray-Ban fikser den utfordringen lekende lett. Både sekker og solbriller kan vi i SVE Profilgaver hjelpe deg med.

Send forespørsel

Nummer #5

Interiør

Noen ganger er det godt å se på at høststormen slår på ruta, og at det er skikkelig ruskevær ute, og det er når man har det varmt og lunt inne. Levende lys gjør alt ekstra koselig, og de gir også varme. Nå om høsten passer lysene fra Tenderflame perfekt, og enhver interiørinteressert person vil se deres eleganse. Husk å kjøp med Tenderflame Tenderfuel, når du går til innkjøp av dine lys hos Sve Profilgaver.

Send forespørsel
Ser du etter årets profilprodukter?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne!

Kontakt en rådgiver