Våre reiseforslag

Har du tenkt på hva du trenger når du skal ut å reise?

april 13, 2022

Nå er det lov å reise ut i verden igjen

De globale reiserestriksjonene, i forbindelse med koronapandemien, ble opphevet av Regjeringen den 1. oktober 2021. Situasjonen kan endre seg raskt, og derfor er det viktig å være klar over at reglene også kan forandre seg. Det anbefales derfor at hvis man skal reise utenlands, så bør man enten både registrere og oppdatere reisen sin på reiseregistrering.no, eller laste ned appen Reiseklar. Mer informasjon rundt dette kan man finne på regjeringens egne nettsider.

Ute i den store verden er det mye å oppdage, se og nyte. Og selv om det er artig å være en globetrotter på oppdagelsesferd, trenger man ikke reise utenlands for å få storslåtte opplevelser. Norge er et langstrakt land med et hav av muligheter for å oppleve noe nytt, og å se noe man ikke ser til vanlig. Kanskje kan du også oppdage noe nytt og spennende lokalt i nærområdene der du bor? Uansett om man skal utenlands eller oppdage Norge; om man skal høgt eller lavt; oppover, bortover eller nedover, så vil man trenge reiseartikler, og det kan vi i SVE Profilgaver hjelpe til med.

Nummer #1

Bagasje

Uansett om man skal på dagstur, helgetur, reise bort noen få dager, eller reise på ferie over lengre tid, så må man pakke. SVE Profilgaver kan hjelpe deg med å finne rett bagasje for din reise.

Hvis reisen går utenfor nærområdet, og man foretrekker å pakke i en bag, så har merket northpole flere modeller å velge blant; northpole Paris canvasbag og northpole Cannes weekendbag er to alternativer til bagger. Imidlertid kan northpole også tilby kofferter i iFly-serien. Den minste er på 20″, medium størrelse er på 24″ og den store er på 28″. northpole iFly-koffertene kan kjøpes separat eller i samlet sett.

Hvis reisen gjør at man må være på farten over tid, altså at man får litt reisetid, da er det godt med praktisk bagasje. Osprey Rolling Transporter 40 vil være utmerket for denne typen reiser. Denne baggen kan trilles på hjul, og har teleskophåndtak, naturligvis.

Glem ikke å pakke med toalettsaker når du skal ut å reise. Swims toalettmappe er en moderne og elegant toalettveske, vel verdt å utforske. Alt dette, og mere til, er tilgjengelig hos oss i SVE Profilgaver.

Send forespørsel

Nummer #2

Solbriller

Sola kan være skarp uansett årstid, så det er alltid viktig å passe på øynene sine. Gode solbriller kan derfor være godt å ha. SVE Profilgaver, kan tilby northpole Polaroid solbriller, som er i et elegant sporty design. Etui og tilbehør medfølger, og hvite solbrillene med svarte detaljer passer like godt for kvinner som for menn.

Send forespørsel

Verden kan være i nærområdene, eller langt unna. Reis og oppdag hva verden har å by på!

Nummer #3

Smarte reisenødvendigheter

Når man skal ut å reise er det nødvendig å merke bagasjen, og vite hvor man har passet sitt. northpole Passmappe og bagasjetag i sort er derfor lurt å ha. northpole reisesett, og northpole Bagasjebånd med integrert vekt er smart å investere i. Da har man det man trenger for å være komfortabel på reisen, samt holde et øye med bagasjevekten. Det er jo kjedelig å måtte betale for ekstra frakt.

Send forespørsel

Nummer #4

Jobbreiseartikler

northpole Business A5 tablettmappe er en nyttig investering for den som er på forretningsreise. Dokumentmappen inneholder både kalkulator og ei A5 notatblokk, og har flere smarte lommer. Naturligvis er den solid med kraftig glidelås, og den har naturligvis plass til et nettbrett. Med andre ord har du alt du trenger på ett sted, og du får den hos oss i SVE Profilgaver.

Send forespørsel

Nummer #5

Paraplyer

Når man skal ut å reise er det mye man kan planlegge, men man rår ikke over hvilket vær man får på turen. Det kan derfor være lurt å ta høgde for at det kan komme ei regnskur eller to mens man er på reise. En liten sammenleggbar paraply kan derfor være klokt å pakke med seg, og hos oss i SVE Profilgaver kan vi tilby northpole Paris sammenleggbar paraply, og Swims kort prarply, som aktuelle alternativer.

Av og til er det jo ruskevær her hjemme også, og da vil man gjerne ha en noe større paraply. northpole Haugesund paraply er en solid og stormsikker paraply, som tåler et vindkast eller tre. Swims lang paraply er god å holde i, ser elegant ut og har automatåpning. Disse kan du også få hos oss i SVE Profilgaver.

For noen er høstferien snart på hell, mens for andre er den i ferd med å begynne. Ferie over noen dager er imidlertid ikke eneste grunnen for at man reiser; det kan også være jobbreiser, helgeturer, eller drømmereisen som venter i det fjerne. SVE Profilgaver har det du trenger til din reise. God tur!

Send forespørsel
Ser du etter årets profilprodukter?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne!

Kontakt en rådgiver