BLI INSPIRERT!

La deg inspirere av vårt fantastiske utvalg

Profilprodukter er noe alle organisasjoner både kan og bør inkludere i sin markedsmiks. Det kan være alt fra kulepenner og kontorrekvisita, til bekledning og messeutstyr, eller rett og slett strøartikler og giveaways til eksisterende eller potensielle kunder.

Visste du at...

...logopenner er ikke som andre penner?

Hele 1 av 3 bruker logopenn hver eneste dag! Mulighetene for spesialtilpasning er nesten uendelige, og en godt profilert penn kan være akkurat den markedsføringen din bedrift trenger. I løpet av sin levetid vil en penn sørge for at din logo blir sett i gjennomsnitt ca. 5000 ganger!

...vi leverer sykkel-, løps- og skiklær med ditt design?

Lag treningsklær med din bedrifts farger og logo - helt ned i 5 plagg. Vi hjelper deg å sette opp et design du vil elske!

...88% husker hvem de fikk et profilprodukt av 1 år senere?

Det vil si at enten du gir bort en kulepenn eller en kostbar julegave, så husker mottaker hvem han eller hun har fått den av.

Mat- og Firmagaver

Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven!

SVE Profilgaver har lang erfaring med å plukke ut gaver av ypperste kvalitet. Hos oss finner du blant annet nøye utvalgte spekepølser, kvalitetskniver, koselige pledd, spreke turløsninger, utsøkt belgisk konfekt som smelter på tunga og et fenalår en konge verdig. Vi setter sammen løsninger som passer til de ulike års- og høytider, og du får alltid de kuleste produktene og de ferskeste råvarene tilpasset sesongen.

Det beste av alt er at du kan selv bestemme innholdet, og det er lett å tilpasse!

Gjennom nøye utvelgelse og testing av varer verden over, har vi etablert sterke merkevarer med produkter vi er stolte av å sette vårt verdimerke på; Chef, northpole, Sve Gourmet og DiVita. I tillegg til våre egne merkevarer representerer vi et stort utvalg av andre merkevarer som; Craft, Osprey, Lacoste, Samsonite, Georg Jensen, Geneva, Leatherman, Swims, Stelton, JBL, Rituals med flere…

Mat- og Firmagaver

Profilering

Vi har alt dere trenger med logo!

Sett logoen din på kontorrekvisita, klær til et event eller givaways til kunder - bare fantasien setter stopper. Hos oss finner du et stort utvalg av basert på kombinasjonen av Europas største innkjøpssamarbeid for reklame- og profilartikler, og vår egen erfaring fra mer enn 30 år i profilbransjen. Samtlige produkter kan løftes med trykk av eget budskap og logo for din bedrift eller merkevare. Ikke nøl med å ta kontakt med oss om råd og kreative idéer.

Vi håper at du vil la både oss og vårt sortiment bli en nyttig inspirasjonskilde og sparringspartner for de behovene dere måtte ha i tiden som kommer. Ikke nøl med å spørre våre rådgivere om råd og kreative idéer. Vi vet at de aller fleste har et bevisst forhold til hvordan de skal drive akkurat sitt selskap. Det er gjort nøye vurderinger for å komme frem til akkurat de produkter og tjenester som tilbys, samt hvordan man skal markedsføre disse. Som vi vet er profilprodukter en viktig ingrediens for å oppnå vellykket markedsføring. Undersøkelser viser at profilproduktene øker oppmerksomhet, lojalitet og preferanse for de selskapene som bruker disse i sin markedsføringsmiks. Målet med bruk av profilprodukter er å oppnå en langvarig reklameeffekt, for så å kunne dra nytte av denne effekten over tid.

Profilering

Bekledning

Vi kler deg - uansett anledning!

Bekledning er noe du trenger uansett hvilken bransje du tilhører. Enten det er full uniform til alle ansatte, synlighetstøy til byggeplassen eller en flott skjorte til selgerne - riktig bekledning er viktig! Samtidig er det en sterk reklamebærer som er med på å fremheve din merkevare.

Profilbekledning handler om å styrke din merkevare! SVE Profilgaver har lang erfaring med bekledning, og leverer tekstiler av ypperste kvalitet fra kjente merkevarer. Vi hjelper deg med å avklare dine behov, og skreddersyr en løsning tilpasset din bedrift.

Egen designer, lager og trykkeri under samme tak Fordi vi har lager i Sandvika har vi også anledning til å oppbevare klærne for deg inntil du trenger dem - det er både kostnadseffektiv og tidsbesparende. Nytt av året er at vi også har fått designavdeling, samt trykkeri og tekstillager under samme tak! Det vil si at vi kan levere ferdig trykkede tekstiler på svært kort tid.

Se utvalget i nettbutikken her, og kontakt oss gjerne om du ikke finner akkurat det du leter etter!

Bekledning

Logomerking & Spesialdesign

Har du en idé har vi en løsning!

De fleste produkter kan logomerkes for å forsterke ditt budskap. De mest brukte metoden for trykk er; brodering, preging, gravering, silke-, tampo- og transfertrykk. Man kan også lage vevde merker. Avhengig av hva dere skal sette logoen deres på, så finnes det ulike måter å trykke/gravere på. Vi vil alltid konferere med dere i forkant av produksjon, og dere vil motta erfarne råd og best mulig anbefaling av våre rådgivere i forkant.

Trykkmetoder

Brodering

Utføres på alt som man kan stikke en nål gjennom, gir et estetisk pent resultat.

Preging

Utføres på skinn og skinnimitasjon. Logo «stemples» med høyt trykk inn i materialet og etterlater seg et eksklusivt avtrykk.

Silketrykk

Brukes når det trykkes direkte på produkt. Metoden egner seg absolutt best på tekstiler.

Gravering

Egner seg til varig merking av de fleste produkter og er en effektiv måte å få frem logoer, tekst eller annen merking på og er meget nøyaktig i forhold til detaljer som skal frem. Benyttes på de fleste materialer og etterlater seg visuelt en varig og meget eksklusive merking.

Spesialdesign

De fleste produkter kan ved høyere antall spesialproduserer med ditt design direkte fra fabrikk. Dette tar noe lengre tid, men er kostnadsmessig rimeligere enn på få varen trykket i Norge.

Vi har lang erfaring og mange gode kontakter både i Europa og Østen på fabrikker på alt fra USB-brikker til tekstiler.

Transfertrykk

Egner seg ved trykk på de fleste produkter som har en tekstilliknende overflate. Det kan lønne seg å få trykket opp flere merker enn du trenger første gangen. Disse kan senere brukes på andre produkter, da tilkommer kun påsetting av disse. Vi står for lagerføringen av disse.

Tampotrykk

Brukes på «harde produkter». Trykkes direkte på produktet.

Dekal

Logoen trykkes som et merke for så å plasseres på produktet (kun porselen/stengods). Deretter brennes dette inn med vel ved høy varme
Logomerking & Spesialdesign

Kjøp alt firmaet ditt trenger med logo på!

Ring oss på 67 80 58 50 eller send oss en mail og du er et skritt nærmere å profilere deg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt