FullserviceKonsept™

FullserviceKonsept™ er en videreføring av vårt Profilkonsept, og passer for bedrifter i alle størrelser som gjør jevnlig innkjøp av profil- og reklameprodukter. Fullservicekonseptet er vårt bidrag til deg som kunde for effektivisering i form av både tids- og kostnadsbesparelser. FullserviceKonsept™ innebærer at vi bidrar med alle ledd i prosessen - fra innkjøp, logomerking, lagerhold og levering.

Ta kontakt med en av våre rådgivere for hvordan nettopp dere kan dra nytte av FullserviceKonsept™.

Innkjøp og lagring

Benytter dere dere av vårt FullserviceKonsept™ vil dere få volumrabatt ved å kjøpe inn store volum av produktene og vi lagrer varene hos oss i Sandvika. Det sparer dere for både penger, og plass. Dere har alt på ett sted, og henter det ut når dere trenger det.

Fordeler for deg ved innkjøp og lagerhold:

Voluminnkjøp for volumrabatt
Lagerføring
Plassbesparelse
Alt på ett sted (SPC)

Nettbutikk og uttak av varer

Vi oppretter en egen nettbutikk for dere med deres varelager, og dere bestemmer selv når, og hvem, som kan handle fra deres egen butikk. På den måten har dere full oversikt over varelageret dere, hvor mange produkter som til enhver tid er tilgjengelig, og hvilke produkter det er.

Fordeler for deg ved å ha egen nettbutikk:

Enkelt
Full oversikt over lagerbeholdningen din
Kun ditt eget utvalg
Brukervennlig

Finansiering og fakturering

FullserviceKonsept™ gjør også finansiering av profilering og firmagaver enklere. Det er ingen utlegg ved innkjøp til lager og dere blir bare fakturert for de faktisk uttakene fra lageret. Fordi vi har varene deres tilgjengelig på lager i Sandvika vil også varene dere bestiller fra dere selv bli pakket og sent på dagen. Raskere levering skal du lete lenge etter.

Fordelene for dere ved finansiering og faktuering:

Enklere finansiering
Ingen utlegg ved innkjøp til lager
Fakturering skjer ved faktiske uttak
Distribusjon og levering på dagen

Fullservicekonseptet visuelt:

For at FullserviceKonsept™ kan settes i gang, trenger PROFILKONSEPT™ å ligge i bunn. Les om vårt profilkonsept.

FULLSERVICEKONSEPT™
Fullservicekonseptet er en videreføring av profilkonseptet. Det passer for alle bedrifter som jevnlig gjør innkjøp av profil- og reklameprodukter. Fullservicekonseptet er vårt bidrag til at dere skal bli mer effektive, og samtidig spare både tid og penger.

fullkonsept


3d0324cee0ff41eed29eac156a84ce16
Kontakt oss for en prat om Fullservice konsept™