Årets firmagaver

Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til dine ansatte!

april 12, 2022

Finn årets firmagave

SVE Profilgaver har lang erfaring med å plukke ut gaver av ypperste kvalitet. Hos oss finner du blant annet nøye utvalgte spekepølser, utsøkt belgisk konfekt som smelter på tunga og et fenalår en konge verdig. Vi setter sammen løsninger som passer til de ulike års- og høytider, og du får alltid de kuleste produktene og de ferskeste råvarene tilpasset sesongen.

Det beste av alt er at du kan selv bestemme innholdet, og det er lett å tilpasse!

Gjennom nøye utvelgelse og testing av varer verden over, har vi etablert sterke merkevarer med produkter vi er stolte av å sette vårt verdimerke på; Chef, northpole, Sve Gourmet og DiVita. I tillegg til våre egne merkevarer representerer vi et stort utvalg av andre merkevarer som; Craft, Osprey, Lacoste, Samsonite, Georg Jensen, Geneva, Leatherman, Swims, Stelton, JBL, Rituals med flere…

Nummer #1

Matgaver

For å kunne tilby de beste matløsningene har vi har håndplukket norskprodusert mat fra hele landet. Vi er en av ytterst få i bransjen som setter sammen gaveløsningene selv, vi kan derfor tilpasse gaveløsningene våre etter dine behov og ønsker – det betyr at du som kunde har full valgfrihet når det kommer til innholdet i gaven!

Selv om vi leverer matgaver og firmagaver hele året, har vi et spesielt fokus på julegaver. Da øker vi sortimentet betraktelig og vi tar inn julefavoritter som: Fenalår, pinnekjøtt, julesylte, spekemat og en hel drøss med sjokolader, trøfler og konfekter.

Lyst på drikke til maten? Vi er stolte av å ha salgsbevilling som gjør at vi kan levere øl og cider. Ellers har vi også et utvalg av alkoholfri drikke som gløgg og eplejuice fra Egge Gård.

Se hele utvalget
Nummer #2

Turløsninger

I nettbutikken vår finner du hyggelige firmagaver som er tilpasset all aktivitet i skog og mark. Vi kan tilby deg et bredt utvalg av produkter fra egne- og kjente merkevarer – som er med på å gjøre turen din litt mer magisk.

Vi leverer blant annet turløsninger med termos- og termokopper, hodelykter, friluftskniver, turkopper og mer, trygt innpakket i en av våre sportssekker. Føler du det er noe som mangler? Vi supplerer gjerne med en kvikk lunsj eller en lokal favoritt!

Her finner du bedriftsgavene som bidrar til å holde dine ansatte spreke og motiverte!

Se hele utvalget
Nummer #3

Bekledning

Vi kler deg – uansett anledning!

Bekledning er noe du trenger uansett hvilken bransje du tilhører. Enten det er full uniform til servitøren, synlighetstøy til byggeplassen eller en flott firmagave til dine ansatte – riktig bekledning er viktig! Samtidig er det en sterk reklamebærer som er med på å fremheve din merkevare.

De siste årene har vi merket oss stor etterspørsel etter bærekraftige plagg. Vi har derfor inngått et samarbeid med Twentyfour – kanskje Norges mest bærekraftige leverandør av urbant turtøy. Vi kan også levere kjente merkevarer som Bergans, Morild, Devold og Craft. Perfekt som julegave.

PS! Skal du trykke logo på? Nesten alle våre plagg kan logomerkes, send oss en forespørsel så hjelper vi deg! Du kan også se gjennom vår bekledningsfolder for gode råd til valg av materiale og trykkmetode.

Se hele utvalget

Er du ute etter jule-, påske- eller sommergaver? Vi har gavene for enhver anledning! Send oss en forespørsel så hjelper vi deg.

Nummer #4

Kjøkken

Gjennom et bredt utvalg av egne merkevarer og kjente brands kan vi tilby bransjens kuleste kjøkkensett og enkeltprodukter! Du kan alltids kan tilpasse innholdet i våre løsninger – så dine ansatte får akkurat det de ønsker seg.

Enten du er ute etter japanske gourmetkniver, funksjonelle kopper, kule skjærefjøler eller omstendelige skalldyrsett, finner du den perfekte gaven her. Nytt for året er blant annet Chef sitt taco- / tapassett og snacksskålen. Vi leverer gjerne disse løsningene med matchende tilbehør!

Se hele utvalget
Nummer #5

Outlet

Lyst til å gjøre et kupp på årets firmagaver? Spar opptil 90% på våre pakkeløsninger!

Vi kjører knalltilbud på blant annet løsninger fra merkevarene Nuance, Jamie Oliver, Chef og northpole. Alle outlet-løsningene våre har begrenset antall, så her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Se hele utvalget
Ser du etter årets profilprodukter?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne!

Kontakt en rådgiver