Black Friday 2021 hos SVE Profilgaver

Hva med å gjøre et julegavekupp?

oktober 7, 2021

Black Friday gir økt trafikk på kjøpesenteret Galeries Lafayette i Paris, Frankrike.

Black Friday hos SVE Profilgaver

Det som «alle» vet er at Black Friday skjer på fredagen etter Thanksgiving, som er den siste torsdagen i november. Når media-Norge først begynte å omtale Black Friday var ikke det noe alle trauste nordmenn forstod hva var. Den gang ble Black Friday ansett som noe nymotens amerikanske greier, som man satte spørsmålstegn ved. At det opprinnelig er noen «amerikanske greier» stemmer absolutt, men at det også er nymotens, det er ikke helt riktig.

Historien bak Black Friday
I USA har Black Friday vært en merkedag siden 1924, da varehuset Macy’s avholdt sin Thanksgiving Day Parade, ifølge BlackFriday.com. Så som en årlig hendelse har Black Friday snart en 100 år lang historie, noe som gjør at Black Friday ikke kan karakteriseres som nymotens, men som et etablert fenomen. Med tanke på handel har «Black Friday» vært et begrep siden 1960-tallet, og ble lansert for å få i gang julehandelen. «Black» henviser til at butikkene gikk fra «rødt» til «svart», som igjen henviser til gamledager hvor regnskapsbøker ble ført for hånd. Den gang indikerte rødt blekk et tapt, mens svart blekk viste til en fortjeneste. Ergo Black Friday.

Kjennetegnet på Black Friday har etter hvert blitt kjent for sine gunstige tilbud. Hos SVE feiret vi blant annet med 90% rabatt på utvalgte varer.

Start med julegavehandelen
Black Friday har nærmest blitt en førjulstradisjon her i Norge, selv om vi ikke har hatt fenomenet lenger enn et drøyt tiår, noe et raskt søk på Internett kan fortelle oss. Det finner sted rundt helga adventstida starter, og er en ypperlig anledning til å få en skikkelig kickstart på julegavehandelen. Hva med å gjøre et julegavekupp hos oss i SVE Profilgaver?

Vi i SVE Profilgaver har et spenn av produktkategorier i vår hovedkatalog, Mat- og firmagaver 2021/2022. Her finner du produktkategorier som Matgaver, Kjøkken, Hjem & velvære, Sport & Fritid, Reise, Bekledning og Elektronikk. Her bør det være noe for enhver smak, og blant våre produkter vil du finne den perfekte julegaven til dine ansatte, din familie, og dine venner.

Hos oss kan du finne pakkeløsninger, men vi tilbyr også enkeltprodukter. Eller hva med å sette sammen din egen favorittgave blant våre produkter, og gjerne toppe den med den perfekte gaveemballasjen? Det kan vi i SVE Profilgaver selvfølgelig ordne for deg. Kanskje våre produkter hos SVE Outlet er firmagavene du ser etter? Utvalget er variert, og også her tilbyr vi enkeltprodukter og pakkeløsninger som vil være utmerkende julegaver. Det er bare å ta en kikk på sveprofilgaver.no, og her forsvinner godbitene først, så det er «førstemann til mølla» – prinsippet som gjelder.

Black Friday er en fin anledning til å gjøre noen solide julegavekupp.

Ikke glem dine forretningsforbindelser når du skal kjøpe inn julegaver. Det gjelder også julegavene til dine ansatte. Vi i SVE Profilgaver har kjente merkevarer, og vi fører kniver fra Chef, Masahiro, Global og Paul Bocuse. Vi har solbriller fra Ray-Ban og høyttalere fra JBL. Eller kanskje gaver til ansatte bør være innen interiør, og da kan vi i SVE Profilgaver tilby merkevarer som TenderFlame, Rosendahl, George Jensen, Kähler, Rituals og Lexington. Hvis man heller har lyst til å gi bort ei sporty firmagave, så kan ryggsekker fra Osprey, Gregory, Samsonite, eller northpole; northpole hengekøye, eller klær fra Twentyfour, Lacoste, Craft og Bergans være aktuelt. Og hvem har vel ikke bruk for minst én Leatherman-kniv? Alt dette, og mere til får du hos SVE Profilgaver. Glem ikke at det er skattefri grense for gave til ansatte på 5000 kr, og det er fradragsberettiget.

Om du er på utkikk etter noe helt spesielt, eller ønsker å handle mange julegaver i en handel, så er Black Friday den 26. november 2021, dagen å gjøre et julegavekupp på. Du finner det du ser etter hos oss i SVE Profilgaver.

Vår oppfordring til deg er å følge med på sveprofilgaver.no i ukene som leder opp mot Black Friday, eller abonnere på vårt nyhetsbrev, for å holde deg oppdatert på våre tilbud. SVE Profilgaver – Vi gjør andre glad!

Se hele utvalget av SVE Outlet
Ser du etter årets profilprodukter?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne!

Kontakt en rådgiver