Julegaver til ansatte

Finn gavene dine ansatte faktisk ønsker seg til jul!

april 12, 2022

Finn årets julegave

Gjør det enkelt – årets julegave finner du hos SVE Profilgaver!

Etter snart 40 år i bransjen har vi lang erfaring med å plukke ut gavene som dine ansatte vil sette pris på. Hos oss finner du blant annet et stort utvalg matgaver som utsøkt belgisk konfekt og fenalår en konge verdig. Det er viktig for oss at julegaven er personlig, derfor er vi en av de få i bransjen som har både juleverkstedet og hjelpere inhouse. Det betyr at du står fritt til å tilpasse innholdet på julegaven til enhver ansatt.

Gjennom nøye utvelgelse og testing av varer verden over, har vi etablert sterke merkevarer med produkter vi er stolte av å sette vårt verdimerke på; Chef, northpole, Sve Gourmet og DiVita. I tillegg til våre egne merkevarer representerer vi et stort utvalg av andre merkevarer som; Craft, Osprey, Lakrids, Georg Jensen, Geneva, Swims, Stelton, JBL, Rituals med flere…

Nummer #1

Matgaver

Gjennom årevis har vi håndplukket norskprodusert mat fra hele landet med en ting i tankene. Å sette sammen spektakulære matløsninger som smelter på tungen. For selv om vi leverer matgaver hele året, setter vi virkelig inn støtet i julesesongen. Da tar vi blant annet inn julefavorittene: Fenalår, pinnekjøtt, julesylte og en drøss med andre klassikere.

Vi er også en av ytterst få i bransjen som har salgsbevilling. Det betyr at vi kan levere alkoholholdig drikke som øl og cider, men vi har også alkoholfrie varianter som gløgg og juice fra Egge Gård. Send oss en forespørsel så hjelper vi deg å sette sammen den perfekte matgaven.

Se hele utvalget
Nummer #2

Turløsninger

Vi tilbyr også turløsningene som er med på å gjøre juleturen din litt mer magisk. Gjennom et utvalg av egne- og kjente merkevarer kan vi levere hyggelige julegaver tilpasset all aktivitet i skog og mark. Gi dine ansatte en unnskyldning til å ta seg en tur i romjulen. Med klassikere som termos, hodelykter, turkopper og sitteunderlag godt innpakket i solide ryggsekker er det umulig å ikke komme i julestemning.

I nettbutikken finner du julegavene som bidrar til å holde dine ansatte spreke og motiverte!

Se hele utvalget
Nummer #3

Hjem & Velvære

Unn dine ansatte en velfortjent pause i julen og få de fulladet tilbake!

For de som foretrekker litt velvære eller en spa-opplevelse, kan vi friste med luksuriøse gavesett fra Rituals. Vi har for eksempel Sakura-kolleksjonen for dame, Samurai for herre og Hammam som en unisex variant. Videre har vi også fine manikyrsett fra tyske Credo, perfekt med og uten logo.

Eller kanskje du heller vil gi bort noe fint til hjemmet i år? Vi har et stort utvalg av interiørgaver fra kjente merkevarer som Tenderflame, Kähler, Kay Bojesen og Georg Jensen.

Se hele utvalget

Ute etter en gave til en annen anledning? Send oss en forespørsel så hjelper vi deg.

Nummer #4

Jakker

De siste årene har vi lagt ned mye arbeid for å kunne tilby de mest bærekraftige julegavene. Vi har derfor inngått et samarbeid med Twentyfour – kanskje Norges mest bærekraftige leverandør av urbant turtøy. Vi kan også levere jakker og andre plagg fra kjente merkevarer som Bergans, Morild, Devold og Craft. Perfekt som julegave.

PS! Skal du trykke logo på? Nesten alle våre plagg kan logomerkes, send oss en forespørsel så hjelper vi deg! Du kan også se gjennom vår bekledningsfolder for gode råd til valg av materiale og trykkmetode.

Se hele utvalget
Nummer #5

Kjøkkensett

Gjennom flere år har vi i SVE utviklet våre egne merkevarer, som i en kombinasjon med kjente brands, gjør at vi kan tilby bransjens mest omfattende kjøkkensett. Husk at du alltid kan tilpasse innholdet i løsningene våre – så dine ansatte får akkurat den julegaven de drømmer om.

Enten du er ute etter japanske gourmetkniver, funksjonelle kopper, kule skjærefjøler eller omstendelige skalldyrsett, finner du den perfekte gaven her. Nytt for året er blant annet Chef sitt taco- / tapassett og snacksskålen. Vi leverer gjerne disse løsningene med matchende tilbehør!

Se hele utvalget
Ser du etter årets profilprodukter?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne!

Kontakt en rådgiver