Populære påskegaver

Ser du etter påskegaven til en som virkelig fortjener det?

april 12, 2022

Finn årets påskegave

Ser du etter påskegaven til en som virkelig fortjener det?
Vi har den perfekte gaven til tur-entusiasten, spa-elskeren og selvfølgelig godtegrisen!

For noen er påskehøydepunktet hyttekos foran peisen, for andre handler påsken om å komme seg ut i naturen, men for de aller fleste er det påskeegget alt dreier seg om. Heldigvis finner du alt dette og mye mer hos SVE!

Vi har påskegodtet som passer alle aldre og smaker. For de som liker marsipan kan vi friste med Anthon Berg, for de lakrisfrelste har vi verdens beste Lakrids Ægg, og for de som setter pris på det visuelle har vi Fabergè, Lasse Åberg og Ole Chokolade.

Påskeegget må du gjemme selv, men vi hjelper deg å finne det perfekte egget for deg og familien!

Nummer #1

Påskeegg med smågodt

Overraske dine ansatte med ett smakfullt påskeegg fylt til randen med dine smågodt favoritter!

Vi er utrolig stolte av å kunne presentere årets påskeegg! I 2020 gjennomførte vi en undersøkelse for å finne ut akkurat hvilke godtebiter våre kunder ikke kunne leve uten. Resultatet er et unikt påskeegg, tilpasset våre kunders behov – og består av en kombinasjon av gamle favoritter og spennende nye biter! Årets påskeegg er bedre enn noensinne før og kommer i alle størrelser.

PS! For de ekstra godtesugne kan vi også levere påskeegg med opptil 4 kg smågodt!

Send forespørsel
Nummer #2

Påskegodt

Uansett hvor du befinner deg i påsken kan du alltids ta med litt ekstra påskestemning – fylt med påskegodt!

Dette er kategorien for deg som vil ha noe mer enn bare smågodt. Vi leverer klassikere som Anthon Berg, Lakrids, Påskemix fra Brynild og håndlagde marsipanegg fra Marsipan Compagniet. Eller hva med litt mandelkjeks og sjokoladepraliner? Send oss en forespørsel eller gå til nettbutikken for å se hele utvalget.

Dette er også en gylden mulighet til å gi bort noe mer enn bare godteri. Vi har blant annet fylt elegant porselen med dine godtefavoritter! Den elegante påskeporselenen gjør seg like utmerket som godteskål og som pynt på salongbordet i stua.

Se hele utvalget
Nummer #3

Luksus påskeegg

Når kun det beste er godt nok – for deg som vet å sette pris på kjærlighet til design og kvalitet!

Vi kan friste med eksklusive påskeegg en konge verdig. Hva med for eksempel designeregg fra Lasse Åberg, eller flotte Fabergèegg fylt med påskesnadder? Vi fører også de luksuriøse produktene til Lakrids som alltid har spennende nyheter opp mot påske. Ta kontakt så hjelper vi deg å finne ditt drømmeegg!

For de ekstra voksne kan vi også friste med Baileys. For hvem sa den irske kremlikøren bare var til jul? Nå har de nemlig kommet med påskeegg fylt med smaken av Baileys og salt karamell.

Se hele utvalget

SVE Profilgaver har lang og god erfaring med å finne påskeegg og gaver av ypperste kvalitet, og årets påskeegg kan du fylle med nettopp dine favoritter!

Nummer #4

Påsketur

Vi har oppmerksomheten til de som aller helst vil ta med seg påskestemningen på hytta!

Våre påskeløsninger inneholder alt du trenger for å gjøre årets påske helt spesiell. Enten det er påfyll i form av sjokolader og spekemat til skituren, eller en klassisk håndlaget turkopp til å nyte kakaoen i, vi har akkurat det du trenger til påsketuren. Finner du ikke det du leter etter i nettbutikken så send oss en forespørsel! Vi hjelper deg gjerne med alle dine påskebehov.

Og ingen påske kunne vell vært komplett uten en spillkveld med familien? Prøv vår fine gave med påskespill!

Se hele utvalget
Nummer #5

Påskespa

Unn dine ansatte en velfortjent pause fra hverdagen og sørg for at dine ansatte kommer fulladet tilbake på jobb!

Vis din takknemlighet med et av Rituals gavesett, store og små, spesielt designet for å spre glede til noen du er glad i. Eller kanskje en liten luksusgave? Vårt utvalg av små og eksklusive gaver er det perfekte tilskuddet til enhver julestrømpe. Nyt koselige kvelder hjemme med de eksklusive produktene til Rituals.

Se hele utvalget
Klikk på link knapp for å gå til post på Facebook.

SVE Profilgaver live Facebook stream

Ser du etter årets profilprodukter?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne!

Kontakt en rådgiver