Vis undermeny

VELKOMMEN TIL GOURMET GOLD


Gourmet gold banner

I samarbeid med Dønn Ærlig inviterer vi til Sve Gourmet Gold!


SVE Profilgaver har vært Norgesledende innenfor matgaver til bedrifter i 35 år, og vi ønsker å gi DEG som er kunde av oss muligheten til å være med på en magisk matopplevelse sammen med oss.

 

Kommende arrangement:

18. og 19. oktober
Temadager hos Sve Profilgaver i Sandvika

På temadagene vil du få presentert årets nyheter fra Sve Gourmet. Vi vil få besøk fra flere av våre Gourmet-leverandører, deriblant Pers Kjøkken, Dønn Ærlig og Egge Gård, som vil servere det beste fra årets smakfulle matmeny. Christer Berens ta turen innom og gjør deg til vinekspert på 5 minutter, i tillegg til at vi får besøk fra vår leverandør av lokalprodusert øl, Wettre Bryggeri.
 
Er dette noe du og en kollega kunne tenke dere å være med på? Og representere din bedrift i noe som garantert kommer til å bli en opplevelse du ikke vil glemme?

 
Meld deg på via mail@sveprofilgaver.no  


Arrangementene er gratis, men med bindende påmelding. 
Ved avmelding senere enn én uke før arrangementet tilkommer et avmeldingsgebyr på NOK 750,-. Dette gjelder kokkekampen 14. september. 

Logodønnærlig
              
Om Gourmet Gold
Sve Profilgaver startet med matgaver allerede i 1982. I tråd med våre tradisjoner og for å spre gourmetkonseptet vårt til dere der ute har vi etablert Gourmet Gold. Det er et årlig event der vi inviterer til en kulinarisk opplevelse. Gourmet Gold har hatt flere former, og kommer til å ha flere former i fremtiden. Ofte har Gourmet Gold vært en kombinasjon av kokkekurs og kokkekamp. Der har hundrevis av kunder vært med på å teste og utvikle Chef kjøkkenprodukter og kortreist mat. Alle som deltar blir automatisk medlem av den ekslusive klubben "Sve Gourmet Gold"