Inspirasjon til firmagaver og profilering

Firmagaver, tekstil og profil- og reklameprodukter

Alle mennesker liker oppmerksomhet og gaver. Så enkelt er det. Firmagaver og oppmerksomheter rundt jubileer, bursdager, jul og andre høytider er derfor ikke vanskelig å forstå. Det å få takknemlighet og wow-faktoren i retur derimot - det er der vi kommer inn i bildet.

Kvalitet og egne merker

Vi har stått som garanti for trygghet og kvalitet i mer enn 30 år, og har fått en sterk posisjon i markedet med våre egne brands; northpole (tekstil, reise- og turprodukter), Chef (kjøkkenprodukter), Sve Gourmet (matløsninger), Chef sound (gode lydopplevelser) og Gourmet Gold (kortreist mat og tilbehør).
 
Vi er fortsatt en av de få i bransjen med eget varelager, kjølelager, levering på dagen og distribusjon til hele verden, direkte fra Sandvika.

Firmagaver i sesong

Firmagaver, eller gaver til ansatte, er en enkel og verdifull måte å få de ansatte til å føle seg verdsatt. Det har lenge vært tradisjon å gi sine ansatte julegave - og kanskje sommergave. Nå er mulighetene og prisnivåene så varierte at firmagaver ikke bare er forebeholdt høytidene. Hva med å gi de ansatte en overraskelse mot våren?

VIS AT DU BRYR DEG!

Profilér deg!


Profilering er bærende reklame over tid. Hvorfor ikke kombinere medarbeiderpleie med profilering? Samtlige av våre produkter lar seg logomerke. Det er også uendelige muligheter innenfor tekstil - for eksempel en jakke med bedriftnavnet ditt på - diskret eller over hele. Du jobber kanskje i en bransje som krever at de ansatte bruker samme klær? 

Mulighetene for profilering er mange. En prat med våre rådgivere vil gjøre deg godt rustet til å ta avgjørelser om hva som vil gjøre din bedrift synlig - uansett bransje!
36aac34b65fdf134279c9a8570c3a490
Kontakt oss om logomerking eller spesialdesign
  • Fyll inn skjemaet og vi tar kontakt med deg for en prat om logomerking og spesialdesign.

  • Kontakt med helst på: