TRENING MED PROFIL

En sporty mann som løper

Våren er rett rundt hjørnet, og flere og flere løper eller sykler til jobben. Våren og sommeren høysesong for stafetter, maraton eller den lokale mila - for privatpersoner og bedriftslag.

Profilering som varer

Vi anbefaler at du trykker logoen din på et produkt som dine ansatte eller kunder vil bruke. Gang på gang. Er det kvalitet i produktet du profilerer deg på så er terskelen lavere for at nettopp det produktet blir tatt i bruk. En treningst-skjorte i god kvalitet er en enkel, rimelig og effektiv måte å profilere deg på.

Holmenkollstafetten - perfekt arena for profilering

Kanskje dere er en sporty bedrift og har allerede brukt vinteren til å trene mot Holmenkollstafetten i mai. En ekstra motivasjon og samhold er jo matchende løpetøy! VI har et stort utvalg av godt treningtøy som enkelt kan tilpasses din logo, og ditt budskap. I tillegg til at alle tilskuerne ser hvem som løper vil dine ansatte føle samhold og stolthet i å løpe.

Bli sett av mosjonister på alle arenaer

Det er ikke bare Holmenkollstafetten som egner seg som arena for profilering denne våren. Investerer du i treningstøy med logoen din på - kanskje litt diskret - er sjansen stor for at bedriftsnavnet ditt blir tatt med på trening. Vi har også et stort utvalg av fritidstøy, jakker, piqueskjorter og bukser/shortser som egner seg godt for å gi dine ansatte en litt hyggeligere mosjonsvår! Sykler eller løper dine ansatte til jobb? Gi dem funksjonelle treningsklær, og de bidrar til merkevarebygging på hver tur!  
 

Craft Custom - design dine unike teamklær!

Med vår leverandør Craft tilbyr vi Craft Custom - spesialdesign for treningsklær til langrenn, løping, sykkel eller triathlon. Lag unike klær i din bedrifts farger, legg på logoer og bygg både lagfølelse og merkevare! Minimumsantallet er på 10 stk. per produkt. Se vilkår og prosedyre her. 

Craft LANGRENN   -   Craft LØPING   -   Craft SYKKEL   -   Craft TRIATHLON   -   Craft HOVEDKATALOG   

Se utvalget og bli inspirert

Ta en titt i disse katalogene - her finner du et stort utvalg av tekstiler, treningstøy og fritidstøy, som er perfekte for profilering. Om det er til trening, en lagsport, eller en kick off. 

Veien videre

Det er enkelt å bestille profilering fra Sve Profilgaver.
Fyll ut skjemaet under og vi kontakter deg om logomerking og profilering.

58ca2104d27a734e3b1c1bf3bdcaefb4
Kontakt oss om profilering
  • Kontakt meg helst på: *