Vis undermeny

JULEMESSE MED KATALOGSLIPP HOS SVE PROFILGAVER

Hvert år inviterer vi til temadager hos oss i Sandvika. Fokus for dagene er mat, vin, øl, gaver og vi presenterer årets nyheter i matveien.

temdager-2016

Våre rådgivere er på plass for å gi deg de beste tipsene og inspirasjonen til årets julegaver. I 2017 har vi julemesse og katalogslipp i uke 38. 

• Presentasjon av årets rykende ferske mat- og firmagavekatalog
• Servering av Sve Gourmetpølser hver dag fra 11-13
• Besøk av produktspesialister fra flere av våre leverandører i løpet av uken

Vi presenterer årets nyheter, nye produktserier, nye varianter av kjente produkter og forslag til julegaveløsninger.

Vi nevner blant annet: Nye ryggsekker, Bluetooth-høyttalere, mange spennende produkter fra Paul Bocuse, flere nye reiseprodukter, et bredt utvalg hjem- og hyggeprodukter. I tillegg har vi etablert samarbeid med flere nye matleverandører av olivenolje, balsamico, oliven, tapenader, pesto, spekeskinker, marmelade, kjeks, sjokolade og konfekter.

God mat blir bedre med god drikke!
Vi har gleden av å inkludere godt drikke i våre gaveløsninger. Som en del av matgavene kan du nå få lokalbrygget øl fra Wettre Bryggeri, sider fra Egge Gård eller vin fra Christer Berens. Vi har også alkoholfrie alternativer.

Velkommen til julemesse! Mandag - torsdag kl. 09:00 - 15:00 

81bed5039619a74d773bb1ebc0797576
Jeg ønsker å delta på temadager
  • Skriv i kommentarfeltet under dersom du ønsker å snakke med oss om noe spesielt

  • Vel møtt!

  • Vi planlegger aktivitetene og mat og drikke etter antallet som kommer hver dag. Vennligst gi oss beskjed i god tid dersom du blir forhindret i å delta.