Sommerprodukter

februar 14, 2023

Tre gode forslag til sommerprodukter

Kalenderen viser at vi tatt fatt på første sommermåneden, og til tross for en liten smakebit, lar sommervarmen for alvor vente på seg, denne sesongen. Men som ordtaket sier; «den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves», og det vil derfor vært smart å forberede seg på at sommeren kan dukke opp når som helst. SVE Profilgaver har nettopp det du trenger:

Nummer #1

Spill

Sommeren er tid for lek, moro, ferie og tid til å være med venner og familie. Hva med å tilbringe tid sammen gjennom lek og aktiviteter utendørs?

Kubbespill er da noe man kan gjøre sammen, og det er jo artig at dette spillet har et skandinavisk opphav, men spilles verden rundt. Hvis man ønsker en avveksling, og ønsker å være mer aktiv, da kan Frescobol tennissett i tre være et alternativ. Det er lek, moro og trening på samme tid. Og det fine med begge spillene er at man kan ta de med seg hvor som helst, eller spille hjemme i hagen.

Send forespørsel

Nummer #2

Sommerpakker

Når man skal nyte sommeren enten hjemme, nede ved sjøkanten, ved bassenget eller på stranden, så trenger man litt forskjellig. SVE Profilgaver har supre sommerpakker, Sol og sommer #1 og Sol og sommer #2, som er stappfulle av «sommerens nødvendigheter». Med disse sommerpakkene er du klar for hva sommerdagen måtte bringe.

Send forespørsel

Sommerproduktene våre er ypperlige å ta med på stranden en herlig sommerdag. Er du ikke enig?

Nummer #3

Slappe av ute?

Når det er ferietid vil man gjerne oppleve noe annet enn hverdagens kjas og mas. Det er tid for at klokka kan gå litt saktere, og man kan slappe av og nyte omgivelsene man har rundt seg. Enten man vil nyte feriefølelsen hjemme, eller trenger et sted å sove ute i naturen så er northpole hengekøye et smart valg. Det er rene «Kinderegget» med tre ting i samme produkt:

1) Man slipper å legge seg på et kaldt, hardt og kanskje litt vått underlag.

2)  Man kan slappe av «i løse lufta», og bare nyte sommeren.

3) Man kan forandre på hvor man setter opp hengekøyen, enten man ønsker sol, skygge eller ly for vind og vær.

Send forespørsel

Dette er noe av det vi i SVE Profilgaver har i vårt sortiment. Ta gjerne en titt i katalogen vår for mer inspirasjon.

Og husk, selv om det nå er juni, så er det ikke for sent å kjøpe sommergaver til dine ansatte/kunder. Disse får du naturligvis også hos oss i SVE Profilgaver.

 

Våre rådgivere hjelper deg gjerne, og vi ser fram til å høre fra deg!

Send forespørsel
Ser du etter årets profilprodukter?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne!

Kontakt en rådgiver