Matgaver

Gi mat som firmagave til ansatte eller kunder. Velg mellom matgavene vi har satt sammen i nettbutikken eller bruk dem som eksempler og et utgangspunkt slik at du selv kan skreddersy akkurat den firmagaven du ønsker for dine ansatte. Hos oss er det ALLTID mulig å endre løsningene! Vil du legge til flere av et produkt, fjerne noe eller bytte med et annet? Det løser vi enkelt slik at du får det du vil innenfor ditt budsjett. 

I løpet av året vil vi sette sammen matgaver og gaveidéer basert på tilgjenglige varer og sesong. Vi presenterer dem i nettbutikken fortløpende. Er det noe du lurer på, eller savner - ikke nøl med å spørre oss om tips eller råd.

VIKTIG!
Enkelte matgaver er sesongvarer. Du finner disse i en egen kategori. Varene kan skaffes hele året, men kan ha noe bestillingstid. Det kan også hende vi vil tilby et alternativt produkt. I slike tilfeller vil vi kontakte deg og presentere alternativt produkt. Vi lover at uansett hva det er så smaker det akkurat like godt!


Bestiller du firmagaver i nettbutikken ber vi om at du skriver i kommentarfeltet i handlekurven når du ønsker varene levert. Skriver du ikke inn en ønsket dato vil varene leveres så snart som mulig. Vi selger ikke alkohol til personer under 18 år, og ber om legitimasjon ved henting/utlevering.