Hva vi gjør


Sve Profilgaver er en fullverdig leverandør av mat- og firmagaver og profileringsartikler. Gjennom god service og ekspertise sørger vi for alle dine profileringsbehov og sørger for at dine ansatte får flotte gaver - være seg noe å spise, ha med på tur eller reise eller pynte med i hjemmet!

VÅRE TRE HJØRNESTENER


Det er tre hjørnestener som definerer vår bedrift: profil- og reklameprodukter, firmagaver og tekstil.


Profil- og reklameprodukter
Giveaways ⚫ Kampanjer ⚫ Messer og events ⚫ Spesialproduksjon ⚫ Bekledning
 


Firmagaver
Sve Gourmet matgaver ⚫ Kjøkkenprodukter ⚫ Hjem og hygge (interiør) ⚫ Reise og fritid ⚫ Klær og tekstil ⚫ Sesonggaver


Tekstil
Arbeidstøy ⚫ Profilering ⚫ Gaver ⚫ Spesialproduksjon 

ANDRE BRANDS

I tillegg til våre egne merkevarer representerer vi et utallig utvalg av andre kjente merkevarer som; Craft, Stormberg, Sazenger, Rosendahl, Herstal, Pulltex, Paul Bocuse, Viktorinox, Prodir, Senato, Rosendal, Kähler, Christer Berens med flere.

INTERNASJONAL SAMARBEID OG INNKJØP

Eurimage er et europeisk innkjøpssamarbeid der formålet er å fremforhandle de beste innkjøpsbetingelsene på de nyeste  og  beste produktene for vår bransje.
 
Gjennom Eurimage har vi siden 1986 kunnet tilby produktene fra de største selskapene innen produksjon og distribusjon av profil- og gaveprodukter gjennom en felles plattform, til konkurransedyktige priser. I dag teller Eurimage mer enn 16 medlemsland, et utvalg på mer enn 12.000 produkter, og en samlet omsetning på Mnok 600.
 
Sve Profilgaver er eksklusiv valgt representant for Norge og deleier i EURIMAGE HOLDING AS, der vi deltar aktivt i valg av nye innovative produkter for det skandinaviske  markedet.