Våre konsepter

Både innenfor gaver og profilering har vi etter år med erfaring blitt godt kjent for, og kjent med, egenutviklede konsepter - som fungerer! Vi har den populære Kollensekken med utstyr for sport og fritid, Sunnmørskisten med delikatesser fra Sve Gourmet, ogvi har et velfungerende Profilkonsept, eller Fullservice konseptet for dem som trenger ekstra service.


MAT- OG FIRMAGAVEKONSEPT

 
kollensekken

Kollensekken ®
Vår egen northpole Kollen ryggsekk er fylt med et utvalg av populære produkter. Det er den perfekte gave for alle som er aktive, eller bare glad i natur og friluft.

SE MER OG BESTILL KOLLENSEKKEN
sunnmorskisten


Sunnmørskisten
®
Flott trekiste fylt med et utvalg av våre gourmetprodukter med tilbehør. Perfekt for den matglade.

SE MER OG BESTILL SUNNMØRSKISTEN
 
Sve Gourmet - mat for alle


Sve Gourmet
®
Kvalitetsmerke som omfatter alle våre matprodukter.
Sve Gourmet har spesiell fokus på vårt utvalg av helårs matprodukter og tilbehør.PROFILERINGSKONSEPT

 

Profil Konsept™
Sve Profilgaver tilbyr det du trenger av profil- og reklameprodukter til dine Sale promotion aktiviteter, for å bygge økt merkevarekjenneskap, og for at din bedrift skal fremstå slik du ønsker.

BLI BEDRE KJENT MED PROFILKONSEPTET


Fullservice Konsept™
Sve Profilgaver tilbyr full service tjenester der vi bistår med alle ledd i prosessen, vårt bidrag for både effektivisering og kostnadsbesparelse; Idè, design,innkjøp , produksjon , logomerking, logistikk. I vårt fullservice konsept kjøper du inn et stort antall varer, vi lagrer det på vårt lager i Sandvika, og du henter det ved behov. Vi har også anledning til å sette opp en egen nettbutikk til din bedrift - på den måten kan ansatte 'hente ut' varer når de trenger.Ved å handle inn større kvanta på denne måten sparer du penger. Og tid!

LES MER OM FULLSERVICEKONSEPTET