Årets profilartikler

Vi ser fremover mot 2021 og de mest spennende nyhetene for året.

mai 27, 2021

Nyhetene for året

Siste nytt fra bransjen bærer veldig preg av året som gikk. Likevel ser vi fremover mot 2021 og de mest spennende nyhetene for året.

Mellom COVID og miljøkrisen har vi opplevd en bransje i nedgang, men som er mer motivert til å finne innovative og grønnere løsninger enn noensinne før. Leverandører over hele verden har jobbet på spreng for å bidra til å løse verdensproblemene, og har kommet med nye produkter og løsninger som er med på å gjøre vår hverdag litt bedre.

Men i håp om at året som kommer blir lysere, har ikke alle nyhetene har en dyster undertone. Vi skal også finne tid til spill, moro og god design. Husk at vi er en totalleverandør, så du er bare en forespørsel unna å finne akkurat det produktet du trenger.

Vi har plukket ut de nyhetene og kolleksjonene vi mener det er viktigst at du får med deg i 2021.

Nummer #1

IMPACT-kolleksjonen

Ingen grønnvasking, men en ekte historie om bærekraft! IMPACT-kolleksjonen er en serie som består av produkter som tar sikte på å skape en positiv effekt. Det er et ansvar overfor miljøet som ikke kan ignoreres. Impact kolleksjonen er laget med AWARE™ sporer. AWARE™ gir garanti for påstander om resirkulerte materialer og vannforbruk. Det gjøres ved bruk av AWARE™ fysisk sporer og blockchain teknologi. Spar vann og bruk ekte resirkulerte materialer.

For hvert solgte produkt donerer vi 2 % av inntektene til støtte for Water.org for å endre liv med rent vann.

For mer informasjon gå til www.water.org
Les alt om Impact-kolleksjonen på www.theimpactcollection.org

Se kolleksjonen
Nummer #2

Produkter i kork

Kork som materiale er 100% naturlig, biologisk nedbrytbart og har lang levetid, noe som gjør det til et av de absolutt beste miljøalternativene der ute. Det er kanskje grunnen til at vi ser kork mer og mer i samfunnet, og ikke bare i profileringsprodukter, men også innenfor arkitektur og mote for å nevne noen.

Men miljø er ikke den eneste grunnen til at du skal velge kork. På grunn av sine elastiske, vanntette og brannbestandige egenskaper, står kork som et materiale med enormt potensial for flerbruksbruk i forskjellige typer produkter.

Se utvalget
Nummer #3

Moleskine-kolleksjonen

Den legendariske notatboken fra Moleskine har nå utvidet kolleksjonen sin, og i dag er notatboken en del av en familie av allsidige verktøy, laget for å fremme kreativitet og forbedre produktiviteten. Vi kan blant annet tilby produkter som bagger, tilbehør, skriveredskaper, boklys og deksler til dine devicer.

Vi leverer hele sortimentet til Moleskine. Finner du ikke det du leter etter i nettbutikken så send oss en forespørsel, så hjelper vi deg!

Gå til produkter

Vi leverer hele sortimentet til Moleskine. Finner du ikke produktet du lette etter i nettbutikken? Send oss en forespørsel så hjelper vi deg å finne din favoritt.

Nummer #4

UV-C steriliserer

Vi kommer oss dessverre ikke gjennom årets nyheter uten å snakke om COVID. Selv om bransjen har vært hardt rammet, har flere leverandører kommet med produkter og løsninger for å gjøre hverdagen vår litt tryggere.

UV-sterilisering kan oppnå en pålitelig bakteriedrepende effekt ved hjelp av UV-stråler. Dette er effektivt mot forskjellige bakterier og virus, inkludert koronaviruset. Passer perfekt til telefoner, nøkler, ørepropper og egentlig det aller meste.

Send oss gjerne en forespørsel om du er interessert i andre smittevernsprodukter med logo!

Se UV-C produkter
Nummer #5

Spill & moro

Ikke alle produkter trenger å løse verdensproblemer som pandemi og miljø. Av og til er det helt okay å slappe av. Heldigvis kan du fortsatt skape de morsomme øyeblikkene med den nye spillserien Deluxe!

Velg mellom flere av barndomsfavorittene som domino, mikado, sjakk, tic-tac-toe m.m.

Send forespørsel
Ser du etter årets profilprodukter?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne!

Kontakt en rådgiver