Strøartikler & giveaways

Bli en gledesspreder og styrk merkevaren i samme slengen!

april 12, 2022

Giveaways med logo

Strøartikler er en rimelig reklamekanal som publikum faktisk setter pris på.
Vi tar en nærmere kikk på fem populære kategorier av giveaways.

Selv en liten gave med logo kan være med å lyse opp hverdagen, men den aller største gledessprederen er produkter som gir verdi i hverdagen. Dette kan være alt fra småting som penner, reflekser og isskraper til større gaver som termos og radio. Uansett produkt så handler det ikke bare om å dele ut mest mulig, kjappest mulig. Det er minst like viktig å dele ut de riktige produktene til rett tid. Et godt gjennomtenkt produkt vil gi deg fornøyde kunder og mange logoeksponeringer.

Det finnes titusenvis av strøartikler med logo, og hjelper deg gjerne med å finne produktet som passer og trykkmetoden som gjør seg best. Vi kan også levere alt din bedrift trenger til messer, lanseringer, kick-off, resepsjon og kundemøter. Send oss en forespørsel så hjelper vi deg å finne produktene som matcher ditt budskap. Eller se et utvalg av vårt sortiment i nettbutikken.

Vi skal se litt nærmere på fem populære kategorier av giveaways!

Nummer #1

Penner

Kanskje verdens mest populære reklameflate med god grunn. Hele 90% av befolkningen oppgir at de har en logopenn liggende, og 20% av de har en samling på over 10 stk. Her på huset liker vi å si at en web-annonse gir deg 1 klikk for 20kr, mens en logopenn gir deg mange tusen klikk for samme penge.

Vi fører produktene til alle de europeiske gigantene som gir oss et totalt utvalg på flere hundre tusen penner. Så enten det er kvalitet, miljø eller pris som er viktigst, har vi garantert pennen for deg.

Prisklasse: Pris på forespørsel
Minsteantall: 100 stk
Dekoreringsmuligheter: Tampotrykk, gravering

Gå til nettbutikk
Nummer #2

USB-sticks

Et klassisk eksempel på en giveaway med nytteverdi. Og tro det eller ei, populariteten til dette produktet øker faktisk med alderen! Det er ingen andre profilprodukter som er like høyt verdsatt av folk over 55 som USB-sticks.

USB’er er også usedvanlig godt egnet til spesialproduksjon. Ikke lås deg fast i leverandøren sine standardiserte farger og fasonger, her kan du kjøre din egen merkevare fult ut! Enten det er en USB formet som en gravemaskin, telefon eller elefant – vi guider og hjelper deg gjennom hele prosessen!

Prisklasse: Pris på forespørsel
Minsteantall: 100 stk
Dekoreringsmuligheter: Tampotrykk, gravering, fullfargetrykk

Send oss en forespørsel
Nummer #3

Lanyards

Når det kommer til profilering og strøartikler er nøkkelbånd fast inventar. Vi leverer et bredt utvalg størrelser og lengder, så uansett om du skal bruke den som kort-, mobil- eller nøkkelholder, har vi nøkkelbåndet som passer seg. Lanyarden trives aller best med logotrykk på begge sider.

Det er også et av de få strøartiklene som tillater  sublimeringstrykk. Det betyr at du kan trykke kompliserte fotografier og utrolige fargekombinasjoner uten begrensningene som vektor-filer gjerne har.

Prisklasse: Pris på forespørsel
Minsteantall: 50 stk
Dekoreringsmuligheter: Transfertrykk, sublimeringstrykk

Send oss en forespørsel

Caps, skriveredskaper, mobildeksel og powerbank. Dette er bare noen av de få strøartiklene du kan få med din logo.

Nummer #4

Mobillomme

Det ideelle tilbehøret til smartfelefonen. De slanke “mobil-lommebøkene” festes på baksiden av telefonen, og har gjerne kapasitet på mellom 1-3 kort. Lommene finnes i mange forskjellige materialer som silikon, PET og tekstil – og kan til og med leveres med RFID-beskyttelse. Trykkflaten er godt egnet din logo og du har mange trykkmetoder å velge mellom.

Prisklasse: 5 – 33kr
Minsteantall: 50 – 500 stk
Dekoreringsmuligheter: Gravering, silketrykk, tampotrykk

Send oss en forespørsel
Nummer #5

To-go kopper

Når det kommer til verdenen av To-Go kopper er fortsatt pappkruset konge. Men også her har det skjedd spennende utviklinger. Tilbehør som silikon-håndtak og skjeer blir stadig mer utbredt. Men de mest innovative løsningene har kommet på miljøfronten. I tråd med omverden og våre kunder er vi stadig på utkikk etter grønnere og mer bærekraftige produkter, og det har vi funnet i hvetefiber. Sammen med en rekke leverandører er vi stolte a å kunne tilby et stort utvalg grønne produkter inkludert kaffekopper.

Prisklasse: På forespørsel
Minsteantall: 50 – 125 stk
Dekoreringsmuligheter: Gravering, silketrykk, tampotrykk

Send oss en forespørsel
Klikk på link knapp for å gå til post på Facebook.

SVE Profilgaver live Facebook stream

Ser du etter årets profilprodukter?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne!

Kontakt en rådgiver