Spesialdesign

Hva er spesialdesign?

Farge, utforming, størrelse og vekt. Når du velger spesialdesign får du det akkurat som du vil.

Kort fortalt betyr spesialdesign at det har blitt gjort endringer på et produkt utenfor det de vanlige leverandørene klarer å levere. Heldigvis har vi gjennom en årrekke knyttes oss kontakter i fabrikker som spesialiserer seg på akkurat spesialdesign. 

På spesial får du til det lille ekstra, fra glidelås til sømmer i din farge. Uansett hvor lite eller mye du gjør ut av det, så er de små detaljene med på å skape stor effekt og gir bedriften din et gjennomført uttrykk.

Her er det kun fantasien setter grenser!

Visste du at vi kan levere spesialproduksjon ned i 250 stk?

Dette kan du knytte sammen med lagerføring hos oss, noe som gir deg lavere pris og rask levering!

HVORFOR VELGE SPESIALDESIGN?

Spesialdesign tillater deg å virkelig leve merkevaren din helt ut til fingerspissene. Ingenting overlates til tilfeldighetene når vi hjelper deg å gjennomføre din visjon.

Det er ofte de små detaljene som tar et produkt fra bra til perfekt. Enten du vil bestemme detaljene selv eller få litt hjelp fra designeren vår, kan du være helt sikker på at du skiller deg ut i mengden.

Innenfor profilbransjen er det alltid noen favoritter, og det er ikke uvanlig at to konkurrenter markedsfører seg med akkurat samme produkt. Ikke nøy deg med godt nok når du selv kan sette ditt preg på markedsføringen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt