Tekstil

Tekstiler - om det er til bruk på kick off, et event, som arbeidstøy eller en gave - er praktisk og populært. Gled dine ansatte med klærne som de er, eller marker dem med logo eller et annet budskap. Mulighetene er uendelige. Finn det du ønsker her, eller ta kontakt med oss om et av produktene så finner vi den løsningen som passer best for deg og din bedrift. Vi tilbyr logomerking på alle typer klær, og kan tilby brodering av firmalogo, silketrykk eller transfertrykk. Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å finne riktig løsning slik at deres firmalogo blir en naturlig del av plagget.

Vi samarbeider med kjente merkevarer som Craft, Tracker, Devold, Regatta, J. Harvest & Frost, Elevate, Cottover og TwentyFour. Ta gjerne en titt i våre kataloger! Er dere ute etter et spesielt merke eller et spesielt plagg kan vi skaffe dette. Ta kontakt med oss for et godt tilbud på profilering av tekstiler!

Vil du vite mer om de ulike måtene å få trykket firmalogo på tekstiler på, finner du det her. Les mer om logomerking.

Sve Profilgaver tilbyr Profilkonseptet™ der vi hjelper dere fra idé og design til ferdig produkt og leveranse. For større bedrifter som ønsker å ta ut profilartikler og logomerkede klær over tid tilbyr vi Fullservicekonseptet™, der vi holder varene på vårt lager i Sandvika, oppretter en egen nettbutikk med deres logomerkede produkter og dere bestiller når dere trenger det. 

Bestiller du direkte i nettbutikken ber vi om at du skriver i kommentarfeltet i handlekurven når du ønsker varene levert. Skriver du ikke inn en ønsket dato vil varene leveres så snart som mulig.
 


Kataloger tekstil

Kataloger tekstil

Bla i katalogene for inspirasjon.